Németh Antal vagyok.

Multinacionális vállalatok területi szintű vezetőjeként, majd magyar KKV cégek tanácsadójaként és fejlesztőjeként több évtizedes tapasztalatot tudok a rendelkezésedre bocsátani.

Végigjártam a szamárlétrát, ismerem a sales munkatársak kemény életét, tudom, hogy közvetlen vezetőiknek vagy a cégtulajdonosoknak milyen kihívásokkal kell naponta szembenézniük.

Megtapasztaltam, milyen egy vállalkozás fejlődésnek különböző szakaszait menedzselni, vagy akár egy krízisből felállni.

A kihelyzett marketinggel az elsődleges célom, hogy segítsek marketing vezérelt vállalkozássá fejlődni azoknak a cégeknek, amelyek már elértek kisvállalkozásként működésük határához és már sejtik, hogy további növekedésükhöz változniuk kell. Az ehhez szükséges eszközparkot és tudást tudom a rendelkezésedre bocsátani, valamint a vállakozásod marketingmunkáinak terhét is átpakolhatod csapatunk vállára amíg szintet lépsz.

Köles István Junior vagyok, tartalommarketing kivitelező.

Akkor végzem jól a munkámat, ha a célpiacoddal mérhetően hatékonyan kommunikálsz - de ez elég unalmasan hangzik így.

Írjuk inkább ide magyarul: akkor vagyunk együtt jók, ha a termékeidet-szolgáltatásaidat megismerik, megértik és megvásárolják tőled a vevőid.

Ezért szövegezek-írok, filmezek, fotózok, segítem a webfejlesztésed és egyéb online jelenlétedet. (No nem ám kívánságműsorként, hanem céljaid szentesítik a szükséges eszközöket!)

Kezdetben ehhez számítok a te közreműködésedre is, hogy figyeljenek rád a vevőid, elnyerd érdeklődésüket, bizalmukat és szépen csengő pénz érméiket is. Elnyerhetnéd ugyan kártyán akár, de első kihívásként akkor is asztalhoz kellene ültetned őket. Cégként maradjunk így inkább a marketing tervezőasztalnál és tervezzük meg az utat, amin az értékeidet feltárva végigsétálunk a rajttól a közös célig.

Belevágnál? Akkor máris teszteld le a vállalkozásodat a főoldalon és alig várom, hogy találkozzunk a konzultáción!